T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / ALTINÖZÜ - YOLAĞZI İMAM HATİP ORTAOKULU

YOLAĞZI İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon
11111111111
Belgegeçer
0
WEB
https://yolagziihloo.meb.k12.tr
Adres
Yolağzı Köyü Altınözü/HATAY
Vizyon
Okulumuzu; yapısında bulunan olanakları en verimli şekilde kullanarak, sistemin gerekliliklerinin yerine getirildiği ve koordine edildiği bir eğitim kurumu haline getirmek. Okulumuzun olumsuz şartlarını ve öğrenci çevresinin kötü etkisini en aza indirgeyerek daha iyi bir eğitim vermek. Sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak kendini geliştiren öğrenciler yetiştirmek.Başarı için; çalışmayı amaç haline getirip, uzun vadeli hedefleri benimseyen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk İnkılap ve İlkelerine, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, araştırmacı, bireysel gücünün farkında olan ve bu yönde kendini geliştiren, bilgiye nasıl ulaşması gerektiğini bilen,çağdaş bilimin ışığında yaratıcı bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
Öğretmen :14
Öğrenci :162
Derslik :7
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :445
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler
Pazartesi: 08:40-15:40 Diğer Günler: 08:40-14:50
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Öğretmenlerimizin ulaşımı için öğretmen servisimiz vardır. Öğretmenlerimizin ulaşımında herhangi bir problem yoktur. Öğrencilerimiz ise evlerinden yürüyerek geliyorlar. Okulumuzu ziyaret etmek için Antakya Minibüs Garajlarından saat 09:00´dan itibaren 12:00´a kadar her yarım saatte bir köy servisi vardır. Öğleden sonra ise her saat başı saat 15:00´a kadar köy servisleri devam etmektedir. Köyden de aynı saatlerde Antakyaya köy servisi mevcuttur.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimizin ulaşımı için özel öğretmen servisimiz vardır.
Yerleşim Yeri
Yolağzı İmam Hatip Ortaokulu, Yolağzı Köyü/ALTINÖZÜ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 35, ilçe merkezine 12 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK
Proje Çalışmaları
E-Twinning "Kıssaların Rehberliğinde"
Yazdır